Gratis in contact komen met overledenen

Je bent verdrietig want er is een einde gekomen aan het samenzijn met je geliefde, dit kan door een overlijden komen, door het plotselinge verbreken van de relatie of een familiebreuk. Je zit vol vragen over de persoon waar je geen contact mee kunt leggen en dan is het fijn als je je begrepen voelt door een medium.

 

Wat is een medium precies?

Een medium is een persoon die geboren wordt met het talent om contact te leggen met mensen, dit kan zowel over levende als om overleden mensen gaan. Het mediumschap is in veel gevallen erfelijk, zo is bijvoorbeeld Peter van den Hurk een zoon van Peter Hurkos die in de vorige eeuw een grote bekendheid had als helderziende detective. Ieder medium heeft een eigen specialiteit, de een is meer gericht op het oplossen van vermissingen, de ander legt contact met overledenen zodat de overlevenden hun verdriet een plaats kunnen geven. Het vergt vaak jaren van begeleiding, opleidingen en finetunen om een goed medium te zijn.

 


Vragen aan een overledenen?

Je hebt vragen over de persoon die niet meer in je leven is. Deze vragen kun je stellen aan een van onze mediums tijdens de gratis chat.

Er zijn niet veel mensen die Char, Derek Ogilvie of Peter van den Hurk niet kennen, deze beroemde tv persoonlijkheden verrichten hun mediumschap al jaren met veel succes. Het aanvragen van een live of email consult betekent vaak dat je op een wachtlijst terecht komt en dat is lastig als je snel antwoord op je vragen wilt.

Onze mediums zijn direct beschikbaar en kunnen je te woord staan wanneer jij dat wilt.

Als er contact gemaakt kan worden met je geliefde, zullen ze er zeker hun best voor doen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Het is hierbij wel heel erg belangrijk vooraf de vraag, voornaam en geboortedatum van je overleden geliefde goed in te vullen

 

Voor je begint met de chat

  • Ga naar de pagina van www.mediumchat.nl

  • Kijk naar de foto's van de mediums en kijk naar de filmpjes.         

  • Lees de profielen goed door. Niet iedereen legt contact met overleden, dus als je optimaal gebruik wilt maken van je gratis chat is het belangrijk iemand te kiezen die dit als specialiteit heeft.    

  • Als je een medium hebt gevonden klik je op het profiel en maak je     gebruik van de gratis chat mogelijkheid.    

  • Stel een duidelijke vraag, het liefst met voornaam en geboortedatum erbij    

  • Maak contact met het medium en heb een fijn gesprek

 

Wat zijn de voordelen van chatten?

  • Je krijgt antwoord op je vragen    

  • Je krijgt duidelijkheid

  • Na jullie chatgesprek kun jij jezelf een gespreksverslag toe laten sturen wat naar het postvak van je inbox gestuurd wordt.    

  • Je kunt het gesprek terug lezen wanneer je er maar behoefte aan hebt.

 

Mediumchat heeft niet alleen beschikbare mediums. Via de profielen kun je deskundige rouwverwerking specialisten vinden die graag met je over je verlies kunnen praten.
Lees hier ook : Wat is Spiritisme?