Tekenen van overledenen

Sommige mensen kunnen hun ouders, partner of kind voelen. Je kunt mooie dromen krijgen waarin ze plotseling verschijnen, je vindt ineens witte veertjes of je vind ineens bloemen waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Je voelt plotseling wind langs je heen waaien terwijl de deuren dicht zijn. Er knippert een licht, apparaten gaan aan of uit, of je hebt het gevoel dat er iemand naar je kijkt.

Het is absoluut niets om bang voor te zijn, het is een teken van je geliefde dat er aan je wordt gedacht.

 

Dromen over overledenen

Soms laat de overledene zich in de droom zien, en kan het fijn voelen om elkaar weer te zien.. Sta open voor deze dromen want het kan heel erg helend zijn om je geliefde te zien, oud zeer uit te praten, elkaar te vergeven of advies te krijgen.  Dromen over je geliefde kan onderdeel zijn van je rouwproces, maar het komt niet bij iedereen voor.

Het kan ook zijn frustraties met zich meebrengen want je kunt elkaar wel zien maar het lukt je niet contact te krijgen terwijl je naar antwoorden snakt en dan wordt je verdrietig wakker. Je hoeft een droom die niet goed voelt te accepteren. Je hoeft alleen maar een ding te onthouden, zolang jij blij bent met je droom en je getroost voelt is het oké. Doet het dat niet, neem je voor om hulp te vragen aan je gidsen of beschermengel vlak voor je inslaapt.
 

 

Het vinden van witte veertjes of bloemen

Het vinden van witte veertjes op de meest onmogelijke plekken, ook in je huis wordt gezien als een teken dat je overledene aan je denkt. Er wordt ook gezegd dat het engelen veren  zijn wat er op kan wijzen dat je geliefde contact met je zoekt. Anderen zien het eerder als een teken dat je geliefde zelf je laat weten dat hij of zij goed is aangekomen op de plek van bestemming. De kleur wit staat voor reinheid, bescherming, licht en liefde.

 

Het voelen van wind of kou

Stel je voor, je staat wat gedachteloos af te wassen en ineens voel je een wind langs je heen gaan. Je vraagt je af waar deze wind vandaan komt want alle deuren en ramen zijn toch dicht? Of. Je zit op de bank wat te zappen en je voelt ineens een kou naast je op de bank. Het komt ook voor dat je een kriebel op je hoofd of een aanraking op je wang voelt alsof je een kus krijgt. Waar het hier om gaat is het gedachteloos zijn. Zonder gedachten, zodat je geliefde contact met je kan maken. Een overdaad aan verdriet en emotionele gedachten bemoeilijkt het voor jouw geliefde om contact met je te leggen.  

Voelen van wind of kou is niet eng, maar als jij je er niet prettig bij voelt mag je het vragen te vertrekken.

 

Het knipperen van licht of het aan en uit gaan van apparatuur

Dit is lastig te onderscheiden, is het jouw aura (energieveld)  die op scherp staat na deze ingrijpende ervaring, zodat het alle kanten uitschiet en je licht erop reageert, of is het een overledene die even langskomt om je te begroeten? Een radio die plotseling aan gaat op het moment dat jullie lievelingslied wordt afgespeeld, is een overduidelijke boodschap. Als dat gebeurt heb je een mooi cadeautje ontvangen.
 


Gaan je apparaten stuk door overledenen?

Het plotseling stuk gaan van apparatuur is niet wat een een geliefde je zal aandoen, dit heeft meer te maken met jouw emoties dan die van de overledene. Naar alle waarschijnlijkheid is je aura uit balans en dit is na te vragen via een medium of een healer.
 

 

Knipperen je lichten regelmatig?

Kijk eerst even of de lampen goed in de fitting zijn gedraaid, of de stroom wel goed verdeeld is en denk pas daarna aan je geliefde die steeds langs komt.

Denk niet bij alles wat er gebeurt dat het een overledene is die bij je langskomt. Neem ook niet aan dat je geliefde 24/7 bij je is. Dit is niet realistisch, ook zij hebben hun eigen pad te lopen. Er zijn goede en deskundige mediums beschikbaar. Zij kunnen je vragen beantwoorden en je meer uitleg en inzicht geven.
 

 

Wil jij contact zoeken met je dierbare?

Hanteer deze regel. Zoekt je geliefde zelf contact en voelt het goed voor jou? In dat geval is er niets aan de hand. Ga alsjeblieft niet zelf experimenteren met een ouja bord of andere middelen uit verdriet en omdat jij het contact los kunt of wilt  laten. Het oproepen van overledenen is geen spelletje, speel niet met vuur als je niet weet wat de gevolgen ervan kunnen zijn.